Bassinterapi – Hammel Neurocenter
4 DAGE (2X2 DAGE)

12. – 13. juni & 4. – 5. september 2023

Kurset henvender sig til dig, der anvender bassinterapi som intervention i arbejdet med mennesker med erhvervet hjerneskade og ønsker at udvide dine eksisterende kompetencer indenfor bassinterapiens mange muligheder. Bassinterapi er en unik behandlingsform, som faciliterer og fremmer mulighederne for aktivitet og bevægelse. Du vil som kursist på dette kursus udvide dine kompetencer i klinisk ræsonnering og iværksættelse af individuelt tilpasset behandling i vand.

Formål
At give kursisterne en evidensbaseret og praktisk viden om vandets fysiske egenskaber med henblik på bevidst optimering af den terapeutiske intervention med bassintræning til personer med erhvervet hjerneskade, under samtidig hensyntagen til de fysiologiske påvirkninger af kroppen i vand.

Indhold
Teoretisk (empirisk og evidensbaseret) og praktisk viden om forskellige koncepter og metoder til træning i vand. Kurset er målrettet kompleksiteten og de mangeartede aspekter det kræver for at lykkedes i arbejdet med mennesker med erhvervet hjerneskade.

Kurset indeholder et godkendt Halliwick® Grundkursus, (Halliwick Basic Course) som efterfølgende giver adgang til deltagelse på internationale Advanced Halliwick Courses.

Målgruppe
Fysioterapeuter og ergoterapeuter fra primær og sekundær sektor, som i det daglige arbejde behandler mennesker med erhvervet hjerneskade.

Læs mere om kurset her.