Vælg en side

Jeg er uddannet fysioterapeut og er kandidat (Cand.scient) i Idræt og Sundhed fra SDU.
Derudover har jeg en Master i Professionsuddannelse og Professions udvikling fra Københavns Universitet.

Efter i flere år at have arbejdet som projektleder indenfor det sundhedsfaglige og socialfaglige område tog jeg springet og vendte tilbage til uddannelse ved at tage Kandidatudannelsen med henblik på forskning indenfor feltet: bassinterapi, træning i vand, og svømning for børn og unge med funktionsevnenedsættelse.
Jeg har skrevet artikler på basis af mit speciale:
“Habilitering ved aktiviteter i vand. En undersøgelse af tilbud og begrebsforståelser på tværs af sektorer.” SDU; 2014.

De forskellige begrebsforståelser er en stor udfordring i forskning på tværs af sektorer. I tilknytning til de internationale præsentationer af studiet har jeg skrevet denne artikel i 2014:  Habilitation through activities in water
Artiklen er udgivet af Akademia Wychowania Fizycznego Józefa Pilsudskiego w Warszawie

I sommeren 2015 blev jeg opfodret af Forlaget Munksgaard til at skrive bogen; “Bassintræning”, som udkom i april 2016.
Læs mere her.

Jeg er aktuelt tilknyttet forskningsprojekter: internationalt projekt i anvendelsen af ICF ift. bassinfysioterapi samt et mindre dansk casestudie om effekten på voksnes  læreproces ved at de teoretisk introduceres til Halliwick Conceptet ved opstart.

Jeg har haft egen virksomhed siden 2005 med undervisning, evaluerings- og konsulentopgaver. Aktuelt har jeg hovedsagelig undervisning,  vejledning og supervision indenfor bassinterapi, vandaktiviteter og svømning for børn og voksne med nedsat funktionsevne. Jeg tilbyder individuel bassinfysioterapeutisk træning af borgere med funktionsnedsættelser i et genoptræningsforløb eller som en del af en (re-)habilitering.

Jeg har løbende forskellige konsulentopgaver i form af udviklingsprojekter eller faglig bistand til borgere og deres pårørende, når de oplever, at et kommunalt tilbud i institution eller skole sættes under fagligt pres.

Jeg er Senior Lecturer i Halliwick for International Halliwick Association (IHA), hvilket indebærer mentoransvar og godkendelse af nye undervisere i hele verden. Aktuelt er jeg mentor for Pernille Skovbo Pedersen fra Silkeborg. Mit forløb med en brasiliansk fysioterapeut stoppede i 2015.

Jeg er formand for Halliwick samarbejdet i Danmark (HASAM) og medlem af IHA´s Executive Committee.
Fysioterapeutuddannelsernes censorkorps har jeg været medlem af flere år og er censor på modul 12 og 14.

Jeg er desuden pt. medlem af følgende foreninger og netværk:

Danske Fysioterapeuter

Dansk Selskab for Bassinfysioterapi (Bestyrelsen)

International Halliwick Association Executive Committee (Bestyrelsen)

Dansk Selskab for Pædiatrisk Fysioterapi

Habiliteringsgruppen under Rehabiliteringsforum Danmark

LINK (Lettere Integration i Kerteminde)

Kerteminde Erhvervsforening

Turismens Venner, Kerteminde

Kerteminde Vinterbadere

Læger uden grænser

Gigtforeningen

Kræftens Bekæmpelse

Mine faglige interesser fletter sig ofte sammen med – og kan ikke altid adskilles fra mine fritidsinteresser. Jeg holder af aviser for at følge med i samfundsmæssige forhold.

Jeg har i perioder siden 2009 været blevet frivillig lektiehjælper til børn med anden etnisk baggrund under LINK / Dansk Flytningehjælp.

Jeg er del af en aktiv familie, hvor svømning, fodbold, løb, ridning, gymnastik og fitness er en del af hverdagen – såvel udøvende som organisatorisk. Derudover holder jeg meget af naturoplevelser og rejser.

Ved fortsat at bruge webstedet, accepterer du brugen af cookies. mere information

Cookieindstillingerne på denne hjemmeside er indstillet til "tillad cookies" for at give dig den bedste oplevelse muligt. Hvis du fortsætter med at bruge denne hjemmeside uden at ændre dine cookie-indstillinger, eller klikker på "Accepter" nedenfor, så giver du samtykke til dette.

Close